Klar for avreise!

Da var tiden inne for et nytt innlegg.

Siden sist har jeg nesten fullført resten av forberedelsene til avreise!

Jeg fikk papirene som trengs til ambassaden i begynnelsen av desember, og dro så fort de hadde ledig time. Jeg fikk visumet noen dager senere, og kunne faktisk ha reist til Orlando allerede 27. januar!

Hotell for de første par nettene er i boks, og forsikringen er bestilt og betalt!

Forsikringen jeg endte opp med var Student Utland fra Gjensidige, ettersom mange anbefalte denne. For å få norsk forsikring er man nødt til å melde seg som frivillig medlem av folketrygden, så dersom noen skulle komme over dette som har tenkt seg over, er det viktig å søke om dette medlemskapet i god tid. Det KAN ta opp til 12 uker for NAV å behandle denne søknaden. For meg tok det vel tre uker tror jeg? Jeg valgte å forsikre meg for hele året, selv om man ikke trenger mer enn fire måneder(etter det kan man få Disneys egen forsikring). Mye mulig jeg slenger Disneys forsikring oppå i tillegg, ettersom de har veldig godt opplegg for tannlege. De hadde i alle fall det sist jeg var der borte.

 

I går mottok vi endelig mailen vi har ventet på angående hvor vi ønsker å bo, og hvem vi eventuelt ønsker å bo med!

Jeg valgte å få tilfeldige romkamerater, og satte The Commons som førstevalg på leilighetskompleks. Jeg ønsker å bo på The Commons rett og slett fordi det er det eneste stedet der det er vaskemaskin og tørketrommel i leilighetene.

Så vidt jeg vet er alle papirer skrevet ut og lagt i mappen sin, så det eneste som gjenstår nå er å bestille en ekstra koffert jeg skal ha med meg over. Jeg vil vel egentlig ikke anbefale folk å ha med to kofferter over, ettersom man får så vanvittige mengder med ting å ta med seg hjem igjen, men det er mer vekten det er trøblete med for meg enn plassen, og de tunge tingene er ting jeg skal bruke opp mens jeg er der(sjampo, balsam, hudkrem, melkesjokolade og leverpostei for eksempel...). 

 

 

18 dager igjen til avreise! Gleder meg!!

 

 

#disney #disneyworld #Orlando #Florida #Visum #CRP #Culturalrepresentative

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

pernillewdw

pernillewdw

24, Spydeberg

Flyttet til Florida 31. januar 2012, der jeg jobbet for selveste Mickey Mouse!! Reiser tilbake 8. februar 2016 for et nytt magisk år i Orlando.

Kategorier

Arkiv

hits