Flybilletten er bestilt

Som overskriften sier har jeg nå kjøpt flybilletten som skal ta meg over dammen og ut på mitt nye eventyr.

Jeg flyr med Norwegian, to dager før arrival datoen min, noe som kanskje ikke er så lurt med tanke på om visumet kommer frem i tide, men har jeg ikke visumet på lørdagen så får jeg vel ikke dratt på mandagen uansett. Jeg satser på at det ordner seg. Vi skal i teorien ikke bestille billett før vi faktisk har mottatt visumet i posten, men det funker jo ikke. Billetten var ikke dyr, så i verste fall får jeg bare bestille en ny.

Turen over tar ca. 10 timer, og det er ingen mellomlandinger, så det er verdt det uansett tenker jeg! Forrige gang jeg flyttet over betalte vi vel rundt 5000kr med kursen som var den gangen, og vi hadde mellomlandinger både i London(eller var det Amsterdam?) og Chicago. Så dette er et kupp altså.. :p

Ettersom jeg drar to dager før vi faktisk starter får jeg også omstilt meg litt før moroa begynner. Jeg får kjøpt meg dyne og andre ting jeg trenger med en gang, og generelt bare kommet litt i orden før det er fullt kjør. Forrige program sov jeg med et pledd jeg hadde med og en pute jeg heldigvis fikk låne av romkameraten min den første kvelden. Det vil jeg prøve å unngå denne runden.Neste lønning blir det bestilling av forsikring og hotell, og når Disney pakken kommer i posten skal jeg bestille time på ambassaden så fort som bare det. Like greit å være ferdig med det.

 

Ellers har det ikke skjedd veldig mye siden sist jeg skrev.

Det har kommet snø på bakken alt for tidlig, og jeg har jobbet. Var hos Daniel her en kveld, og Ida noen andre kvelder. Hyggelig.

Jeg gleder meg til varmen.

 

#disney #disneyworld #norwegian #orlando #jobb #ambassaden #visum #flytte #sologsommer #varme #snø

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

pernillewdw

pernillewdw

23, Stavanger

Flyttet til Florida 31. januar 2012, der jeg jobbet for selveste Mickey Mouse!! Reiser tilbake 8. februar 2016 for et nytt magisk år i Orlando.

Kategorier

Arkiv

hits