Forberedelser til nytt eventyrTiden er inne for en ny oppdatering fra meg.

Nå er det gått litt over en måned siden sist, og det har igrunn ikke skjedd veldig mye med tanke på Disney.

Om noen dager tenker jeg å bestille flybillett, og i desember blir det reiseforsikring og kanskje visum!

Flybilletten tenker jeg å bestille gjennom Norwegian for å slippe mellomlandinger. Da kommer jeg frem lørdag 2. februar, altså to dager før jeg starter, og får litt tid til å omstille meg før moroa starter!

Det største som har skjedd er vel at Ida, bestevenninnen min, har vært på intervju. Hun fikk jobben, men dessverre ikke samme avreisedato som meg. MEN hun kommer to uker etterpå, så det er jo ikke rare forskjellen!

Jeg har også hatt besøk av Jaclyn, min canadiske romkamerat fra forrige program, siden sist jeg skrev. Vi var i Oslo der vi møtte noen sprudlebasser ved navn Sara og Sindre, som ikke har forandret seg nevneverdig siden vi bodde over dammen! Koselig var det å se dem uansett :) 

Vi tok oss også en tur til Bergen for å feire Marthes bursdag og for å møte andre gale disneyfolk, blant annet min kjære Joakim! Jeg vil kalle det et vellykket norgesbesøk, tross i betente akillesser, forkjølelser og lite fjellturer, og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg ser henne!

 

Om noen skulle lese dette og ha noen spørsmål er det bare å stille dem. Jeg trooor jeg skal kunne klare å svare på mye av det, og de som kjenner meg vet at det ikke er mye jeg liker bedre enn å snakke om Disney!

 

3 kommentarer

Linn Veronica

01.12.2015 kl.18:41

Så artig! Selv reiser jeg over i mars, og kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg! :) Skal du jobbe i merch, food eller attractions?

pernillewdw

03.12.2015 kl.01:31

Linn Veronica:
Moro at du har snublet over bloggen min! Jeg har faktisk snakket med deg tidligere! Skal jobbe i food :)

Linn Veronica

03.12.2015 kl.08:32

Ja det kan godt stemme! Så artig! Jeg skal jobbe i merch. :)

Skriv en ny kommentar

pernillewdw

pernillewdw

23, Spydeberg

Flyttet til Florida 31. januar 2012, der jeg jobbet for selveste Mickey Mouse!! Reiser tilbake 8. februar 2016 for et nytt magisk år i Orlando.

Kategorier

Arkiv

hits