Første uke i Florida!

Begynner å bli noen dager siden, men vi har altså kommet oss til Orlando! Tenkte jeg kunne skrive litt dag for dag, slik at dere som måtte være interesserte kan se hvor bra (og slitsomt) vi har det! :D 



Tirsdag 31 jan
: Mor og bror kjørte meg til flyplassen mandag kveld, og vi var vel fremme på Gardermoen i 12 tiden! Der møtte jeg to flotte jenter ved navn Hanne og Julie :) De hadde allerede vært der noen timer stakkars. Men vi fikk tiden til å gå og ble litt kjent. Resten av gjengen begynte ikke å komme før i halv 5 tiden. Vi trodde vi hadde sånn ca oversikt over hvor mange vi var som skulle dra sammen, men det hadde vi virkelig ikke! Vi trodde vi skulle være 14 stk, men endte opp med 21!! Veldig fin gjeng altså, det skal være sagt :D

Hele tirsdagen gikk med på å reise. Vi var ikke fremme før klokken 2 på natten Orlando tid, så 8 på morgenen i Norge. Lang, lang tur. 

En passe sliten gjeng som ankom velkomstsenteret på Vista Way (et av stedene Disneyfolk bor) den kvelden skal jeg si dere. Vi fikk litt informasjon og papirer, vann, noe kaker om vi ville og nøkkel til leiligheten! Vi endte alle opp på The Commons, noe i alle fall jeg ble veldig glad for.

Adressen min er forresten:

8001 Gables Commons Drive Apt # 0421
Orlando, Florida, 32821, USA

Så nu er det bare å sende meg masse fint! :D

 Endte opp i en 8-manns leilighet, og jeg bor på rom med en kjempesøt tysk jente. Vi er omtrent aldri hjemme samtidig, men prater litt når begge har lagt seg om natten! Manon heter hun.

Ellers bor det 2 tyskere til, 2 franske, 1 kineser og enda en norsk i leiligheten. Hun norske kom sammen med meg og heter Cecilie :) Det er en ganske godt brukt leilighet kan du si, men det går bra :P 

 

 
Min side av soverommet!



Vasken er plassert på soverommet. Badet deler vi med rommet ved siden av, så der er det toalett og badekar/dusj.


Min del av klesskapet! Og den vakre bunaden vi skal ha på oss. Fikk den i dag!!



Stuen/Spisestuen


Kjøkkendelen



Trappen ned til utgangsdøren. Vi har trapp midt i stuen. Har du?

Så da har dere fått noen bilder av leiligheten. Snille Pernille.

 På onsdag morgen var det tid for mer papirarbeid. Ordnet masse diverse, blant annet bilde til Disney og Housing ID. Bildet ble like pent  som alltid.

Etter  alle møtene og diverse dro vi på Walmart der vi handlet store mengder med ting. Utrolig hva man trenger.


Vognen min..

Senere på kvelden spiste vi tidenes beste middag på Longhorn Steakhouse. NAM!!

Torsdag og fredag hadde vi fri. Hanne, Cecilie, Marthe og jeg tok derfor turen til Universal Studiostorsdagen ettersom vi ikke hadde fått Disney IDen vår enda. Det er det vi bruker for å komme gratis inn i alle parkene.

Det var supergøy der!! Berg og dalbaner over alt :D Jeg er glad vi kjøpte årspass. 

Kvelden samme dag var det throw-in for oss nye. Vi måtte en og en opp på en stol, svare på noen spørsmål presidenten/dronningen stilte oss og han/hun hytle svaret ut til alle som var tilstede.

Det var vel litt pinlig egentlig. Jeg var først oppe, og da var ikke alle dritt lei av å synge disse sangene publikum sang som respons til svarene vi gav, så jeg følte jeg sto på stolen i en halv evighet. Visste ikke riktig hvor jeg skulle feste blikket etterhvert.. Men det var greit nok :P Ettersom vi var så mange nye skulle ta en øl på styrten sammen i stedet for en og en, men jeg er jo virkelig ikke glad i øl.. Så det gjorde jeg altså ikke. Smakte da, men etter min mening smaker det ganske så likt som øl i Norge.
Alt i alt en hyggelig kveld med trivelige folk!  Og folk her er utrolig kreative når det kommer til kostymer altså :) 

Fredag. Jeg husker ikke hva vi gjorde på fredagen.. Vi var i alle fall på Walmart igjen. Vi stekte oss et par pizzaer på kvelden også. Og var på Premium Outlets som ligger rett over gaten fra her vi bor. Vi trengte litt forskjellig til Traditions som var dagen etter.


Resultatet etter andre besøk på Walmart.. Jeg handler litt for mye..

Så da kommer vi altså til lørdagen!

Traditions var jo i utganspunktet veldig kjedelig, men vi lærte mye og de to damene som "underviste" var ganske artige, så det gikk bra :) Vi dro til MK (Magic Kingdom) der vi skulle finne eksempler på de fire Disney nøklene: Safety, Courtesy, Show og Efficiency. Med en gang vi kom inn i parken gikk paraden forbi oss. Jeg er virkelig i himmelen!! 

Vi fikk Disney ID og navneskilt. Også fikk jeg en liten Minniefigur fordi jeg svarte på et spørsmål. Mikke var en tur innom, og vi dro hjem temmelig utmattede og fulle av info.


- My name is Pernille!
- Oh, Bernie, I got it :) (Dumme restaurantdamen..)


Søtt.

Tror det var lørdag kveld vi dro på hooters å spise?
Der møtte vi i alle fall en temmelig interessant amerikaner. Fikk oss et par gode lattere der gitt! Blir vel fler av dem i løpet av året!

Da har vi kommet frem til søndagen, altså i går.

Vi hadde superkjedelig e-learning. Jeg holdt på å sovne flere ganger. Shit. Men overlevde. F&B Core Café = ikke det mest givende jeg har vært med på. 
Før vi dro hjem fra Disney University den dagen fikk vi i F&B jobbsko. Jeg ble lettet når jeg fant ut at de er ganske så behagelige. Flotters!

 Vi dro til Walmart sånn omtrent med en gang vi kom tilbake. Telefonene til Marthe og meg funket nemlig ikke, så vi måtte tilbake for å fikse det. Jeg er lei Walmart allerede. Ellers kjøpte jeg bare teip og sånne knappenåler til korktavlen på rommet.

Så folkens, jeg har nytt amerikansk nummer:

(+1) 407 574 0942 

Jauda. Vi dro videre fra Walmart til Epcot for å spise middag. "Vi" vil si Marthe, Hanne, Cecilie, Sindre, og meg.

Vi spiste i Japan (høres helt tullete ut å si det..) som er en av paviljongene.
Kokken lagde maten rett foran oss, så det var jo ganske artig! God mat var det også.


Snille amerikanerne som tok bilde av oss i Japan!


Kul kokk! Lagde en slags vulkan av løkringene. Kom røyk opp å greier. Festlig!

Etter middagen fortet vi oss ut for å se på fyrverkeriet som er klokken 9 hver kveld i Epcot!
Pappa, du hadde elsket det.  

Så tenkte vi oss til MK en tur, ettersom det var extra magic hours der(åpent lenger enn vanlig), men en eller annen sa at det var visst kun for de som bor på hotellene til Disney. Vi prøvde oss likevel, men det stemte. Vi fikk ikke lov(vi er nye, vi vet ingenting). Så da bar det hjem til Commons. 

I dag, mandag, har vi hatt Discovery Day i Epcot. Mere prat og info, og litt guidet titting rundt i parken. Ganske koselig, men disse dagene i pensko har virkelig tatt knekken på bena til de aller fleste av oss! 

 Vi fikk også bunad, som er kostymet vårt på jobb! Utrolig lekkert må jeg si..
Jeg legger ut et bilde for å være litt snill, men da har dere ikke lov å mobbe meg..


Vi får lov til å ha på en sånn fantastisk fin lue også. Heldige, sant?

Som dere ser er jeg fortsatt like vakker.
Det er vel det sålangt her i Orlando. Jeg koser meg masse og gleder meg til mer!

I kveld er det dags for første "Happy Monday" også kalt "Flicka" for oss norske jentene.
Men først skal vi tilbake til Longhorn. Der var det innmari god mat altså.

Skal prøve å få oppdatert igjen snart, men dette her tok sin tid, så jeg lover ikke noe med det første.

Håper dere har det bra der hjemme og at dere ikke fryser igjel. Jeg har det godt og varmt her. Bare å ta turen over å hilse på altså. Da blir jeg glad.

Og husk å sende meg ting i posten! :D 

 

6 kommentarer

Susan

07.02.2012 kl.00:45

Godt å lese at du har det bra, flottt med bilder også :)

Sandra

07.02.2012 kl.02:34

Konge! dette likte jeg, særlig bunaden altså! :D hihi

Marie

07.02.2012 kl.06:04

Montro hvorfor ikke du har fått bunad før :-) Kledelig :-) Herlig å få litt oppdatering :-) Gleder oss allerede til neste gang :-)

Marie

07.02.2012 kl.06:53

Adressen er foresten noteter :-)

Mari

07.02.2012 kl.12:24

Så morro å lese!

kos deg masse videre, jeg skal følge med på eventyret ditt :D

Lene

07.02.2012 kl.17:13

Åh, Pernille! Det høres så utrolig bra ut:) er glad for at du koser deg med masse ting som skjer. Håper eventyret videre blir bra!

Skriv en ny kommentar

pernillewdw

pernillewdw

23, Spydeberg

Flyttet til Florida 31. januar 2012, der jeg jobbet for selveste Mickey Mouse!!

Kategorier

Arkiv

hits